DAVEART Studio
DAVEART Studio DAVEART School Of Airbrush äger rum i David Gunnarssons egna airbrushstudio i småländska Vrigstad. Det är en helt unik airbrushstudio, skräddarsydd för Davids målande. Här finns ALLT för ett airbrush-freak. Runtom Davids ateljé i mitten finns plats för utställningar, events, kurser, studiebesök, shoppar och lager m.m.

Studion ligger strategiskt och tydligt bredvid riksväg 30, med stora parkeringsplatser på både fram- som baksida, där även lastbrygga finns. I entrén till studion finns först en kul miniutställning med foton av David med sina klienter från Davids resor runtom i världen.

Sen kommer man in i den stora ljusa utställningssalen, där man kan strosa runt bland de inglasade montrarna och live kolla in motivlackeringar av David. Man kan även kolla in annan kul kuriosa från Davids målande genom åren, som t.ex. mängder av tidningsklipp om Davids målande. På väggarna hänger inramade foton av motivlackeringar av David, och i loungen kan man sitta ner och slappa och snacka airbrush.

Med ett enkelt knapptryck åker projektorduken ned och loungen förvandlas likt en Transformer till en scen och utställningssalen förvandlas till en utbildningslokal, redo för events och kurser. DAVEART School Of Airbrush is in da house!

Studion har en centralt inbyggd helt oljefri tryckluftsanläggning av senaste teknik som ser till att alla kursdeltagares pistoler får perfekt komponerad airbrushluft. Den tysta anläggningen ger en mycket behaglig arbetsmiljö. Samma system driver luften till Davids egna airbrushskapande.

Kurserna är inte bara en kurs, det är en multimedial airbrushupplevelse. Det David målar på scenen visas i realtid på en två meter bred storbildsskärm i det integrerade biosystemet, så att alla kursdeltagare ser alla detaljer perfekt. Och hör perfekt, för självklart är det även surroundljud. Och ta gärna med laptopen, självklart finns det trådlöst nätverk i DAVEART Studio.

Vi traskar vidare in i studion, och där symboliskt i mitten och hjärtat av studion huserar Davids stora, vita och ljusa ateljé. Lackboxen står i mitten av ateljén, och även där finns ett integrerat biosystem som håller David sällskap under målningssessionerna.

Mitt emot Davids ateljé ligger det stora kontoret för David med crew. Där finns den s.k. sambandscentralen där allt kontorsarbete och webbshopparna sköts.

I bakre delen av studion finns det stora lagret för alla objekt som står på kö för att målas, för att sedan skickas till kunder över hela världen. Vidare finns verkstad, välfyllda shoppar och lager till nätbutikerna DAVEART AirbrushShop och DAVEART MaskShop.

Kolla in bildspelet från DAVEART Studio.
 
Välkommen att boka plats på vår populära Airbrush Power Weekend Workshop, en tvådagars kurshelg i airbrushens underbara värld.
 
Lör-sön 31 jan-1 feb 2015
 
Lör-sön 28-29 mars 2015

Boka
Facebook
Ta med familjen!
DAVEART AirbrushShop